Sport 23 Iulie 2014 16:31
Orasul Ciudad de Mexico va gazdui o etapa din Campionatul Mondial de Formula 1 din 2015, la 23 de ani distanta de la ultimul Grand Prix disputat in Mexic.

Conform publicatiei Reforma, Bernie Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale F1, "a semnat un contract pe cinci ani cu drept de prelungire pe inca cinci sezoane cu oficialitatile mexicane".

Sursa citata noteaza ca etapa mexicana de F1 va avea loc in octombrie sau noiembrie pe circuitul Hermanos Rodriguez din Ciudad de Mexico, care a gazduit si ultimul Mare Premiu desfasurat in Mexic in 1992.

Primarul orasului Ciudad de Mexico, Miguel Angel Mancera, un sustinator al acestui proiect, va sustine o conferinta de presa miercuri in care se va oficializa gazduirea unei etape de Formula 1.

Capitala Mexicului s-a aflat in calendarul initial al FIA pentru Campionatul Mondial de Formula 1 din 2014, dar a fost exclusa in cele din urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.