Sport 18 Iulie 2014 14:46
Capitanul nationalei Germaniei, Philipp Lahm, a declarat ca a hotarat din sezonul trecut ca se va retrage din prima reprezentativa dupa CM.

Acest anunt vine la mai putin o saptamana de cand Philipp Lahm a castigat Cupa Mondiala cu nationala Germaniei.

"Este momentul potrivit pentru mine. I-am spus deja luni lui Joachim Low ca nu voi mai juca pentru echipa Germaniei. M-am gandit la aceasta decizie de-a lungul sezonului trecut. Atunci am hotarat ca CM din Brazilia va fi ultimul meu turneu. Parasesc echipa in armonie totala si m-am bucurat pe deplin de cei zece ani in care am jucat pentru Germania", a spus Lahm, pentru site-ul UEFA, citat de MEDIAFAX.

Anuntul lui Lahm vine la mai putin o saptamana de cand fotbalistul in varsta de 30 de ani a castigat Cupa Mondiala cu nationala Germaniei.

Philipp Lahm a debutat in prima reprezentativa a tarii sale in urma cu zece ani si a jucat pana in prezent in 113 meciuri pentru Germania.

Lahm isi va continua cariera la echipa de club, Bayern Munchen, cu care are contract pana in 2018.

Philipp Lahm a debutat in prima reprezentativa a tarii sale in urma cu zece ani si a jucat pana in prezent in 113 meciuri pentru Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.