Sport 15 Iulie 2014 15:08
Germanii Toni Kroos, Manuel Neuer, Mats Hummels, Philipp Lahm si Thomas Muller, se afla in echipa ideala a Cupei Mondiale, in timp ce fotbalistul Lionel Messi, desemnat jucatorul turneului din Brazilia absenteaza.

O prezenta surprinzatoare in echipa celor mai buni 11 jucatori ai turneului este cea a mijlocasului brazilian, Oscar, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit datelor care analizeaza performantele obtinute de un jucator in timpul unui meci (kilometri alergati, deposedari, miscarea pe teren, etc), castigatorul "Balonului de aur" al Cupei Mondiale, Lionel Messi, nu s-a incadrat in primul unsprezece.

Potrivit acestor date, cel mai bun jucator al Cupei Mondiale a fost mijlocasul german Toni Kroos, care a avut un rating de 9,79.

Finalista Argentina este reprezentata de un singur jucator Marcos Rojo, in timp ce ocupanta locului trei, Olanda, are doi fotbalisti: Arien Robben si Stefan de Vrij.

Echipa ideala a Cupei Mondiale din Brazilia este este urmatoarea: Manuel Neuer (Germania) - Stefan de Vrij (Olanda), Mats Hummels (Germania), Thiago Silva (Brazilia), Marcos Rojo (Argentina) - Toni Kroos (Germania), Oscar (Brazilia), Philipp Lahm (Germania), James Rodriguez (Columbia) - Arien Robben (Olanda), Thomas Muller (Germania).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.