Sport 9 Iulie 2014 11:28
Jucatoarea Raluca-Ioana Olaru, locul 887 WTA, a declarat plangand, marti, dupa meciul pierdut in primul tur la BRD Bucharest Open, in fata italiencei Karin Knapp, ca nu mai joaca meciuri de simplu de trei ani, deoarece nu mai are nicio sustinere financiara.

Raluca Olaru, care a fost prezenta pe tabloul principal gratie unui wild card acordat de organizatori, a disputat, marti, primul meci de simplu in acest an, ea dedicandu-se in ultima perioada competitiilor de dublu.

"A fost primul meci oficial de simplu din acest an. In primul rand m-am bucurat foarte mult ca am putut juca simplu in fata publicului din Romania. Mi-am dorit sa fac o impresie cat mai buna si sa joc cat mai bine. Adversara e o jucatoare puternica, agresiva, iar jocul ei ma deranjeaza. Nu mi-a dat timp si am facut multe greseli fara sa am momente in care jocul sa mi se lege, am avut doar momente izolate. Nu mi-a iesit cum mi-as fi dorit", a spus Olaru, fosta numarul 53 mondial, in iulie 2009, scrie mediafax.

Raluca Olaru a afirmat ca si-a revenit dupa accidentarea de anul trecut, care a impiedicat-o sa mai joace in meciurile de simplu si a precizat ca are nevoie de bani pentru a putea evolua din nou in aceasta proba. "Chiar daca nu mai mai jucat simplu, lucrurile sunt aceleasi. Motivele pentru care nu joc simplu sunt aceleasi, doar accidentarea de anul trecut a trecut. Meciul de azi nu e decisiv daca sa reiau sau nu meciurile de simplu. Nu mai joc simplu din cauze financiare. De doi-trei ani nu mai pot, iar eu nu mai am nicio sustinere financiara. Pentru a relua cariera de simplu trebuie investitii mari. Aveam doua optiuni: sa nu mai joc deloc sau sa joc dublu ca sa ma sustin. E greu sa joci simplu. Daca nu joci bine simplu saptamana aceasta, nu mai poti sa joci saptamana viitoare", a explicat, in lacrimi, Olaru, potrivit dolcesport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.