"Ma simt destul de bine. A fost vorba doar de o entorsa usoara, dar voi fi apta miercuri si sper sa ajung pana la final. Mi-a placut sa joc aici tot timpul. Acum ca s-au vandut toate biletele, va trebui sa joc foarte bine. E incredibil sa avem un turneu WTA in tara. Eu am emotii cand jucam acasa. Cred ca acum am totusi experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania. Toate romancele cred ca avem cele mai grele meciuri, dar sper sa castigam toate si sa ajungem in sferturi impreuna", a spus Halep.
Semifinalista de la Wimbledon a afirmat ca isi dorea sa nu o intalneasca pe Kristina Mladenovici (Franta) in primul tur al turneului de la Bucuresti. "Mladenovici e o jucatoare buna, care chiar m-a batut la Paris. Imi doream sa joc cu altcineva. Este inalta, are un serviciu foarte puternic si va trebui sa returnez foarte bine. Voi avea puterea sa joc in fiecare zi, pentru ca sunt foarte bine pregatita fizic. Vreau sa o iau meci cu meci si ar fi frumos sa avem o finala suta la suta romaneasca", a precizat Halep.

Simona Halep a marturisit ca nu a fost surprinsa de victoria Petrei Kvitova in finala de la Wimbledon cu Eugenie Bouchard: "Pentru mine nu a fost o surpriza ca a batut Kvitova, pentru ca este o jucatoare cu mai multa experienta".
Halep a anuntat ca dupa turneul de la Bucuresti va pleca in vacanta: "Dupa acest turneu voi pleca intr-o vacanta de zece zile pentru a ma relaxa inaintea sezonului din America. E secret locul in care voi pleca".
Simona Halep a declarat ca isi doreste sa ajunga la nivelul altor mari sportivi din Romania. "Mi-a facut placere sa ma antrenez in Romania, o sa o fac in continuare si nu voi pleca de aici. Imi place sa reprezint Romania si sunt mandra de asta. Sper sa ajung la nivelul Nadiei, lui Hagi sau Nastase. Viata mea s-a schimbat mult in bine si vreau sa ma bucur de aceste momente care sunt cele mai frumoase din viata mea. E dificil de gestionat aceasta situatie, dar nu vreau sa ma opresc aici", a spus Halep.
Brandul de bijuterii Malvensky susține excelența în tenisul...

Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Startup Elites: ce înveți în tabăra de antreprenoriat și de ce să te înscrii
Sursa: start-up.ro
-
Analiza Green Start-Up: cât costă alimentele vegane vs cele tradiționale
Sursa: green.start-up.ro
-
Brânza de Burduf de la Ferma Cățean, premiată la Great Taste Awards, Oscarul...
Sursa: retail.ro
-
Salată cu urdă și rucola - de încercat în această vară
Sursa: garbo.ro
-
Interviu de suflet Ana Maria Ducuță și Raluca Muntean. Cum ne punem amprenta...
Sursa: kudika.ro
-
Salariile programatorilor s-au triplat în ultimii zece ani
Sursa: futurebanking.ro
-
Aproape 80.000 de turiști au rămas blocați pe o insulă din cauza unui focar...
Sursa: wall-street.ro