Sport 3 Iulie 2014 12:09
FC Barcelona este apropae de a obtine transferul atacantului urguayan Luis Suarez de la FC Liverpool pentru suma de 88 de milioane de euro.

Oficialii clubului spaniol si cei ai gruparii engleze au avut deja, miercuri, o runda de negocieri in acest sens, considerata fructuoasa de ambele parti. Primii ofera 70 de milioane de lire sterline pentru jucatorul de 27 de ani, in timp ce conducatorii FC Liverpool cer 80 de milioane de lire sterline (aproximativ 100 de milioane de euro).

In aceasta afacere, FC Barcelona ar putea sa-l includa si pe atacantul chilian Alexis Sanchez, pentru a plati o suma mai mica de bani.

Suarez este sub contract cu Liverpool pana in 2018 si are un salariu de 200.000 de lire sterline (250.000 de euro) pe saptamana.

Atacantul uruguayan, care l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondiala, a fost suspendat noua meciuri de FIFA si a primit o interdictie de patru luni pentru orice activitate legata de fotbal.

Suarez nu va avea acces pe stadioane in perioada suspendarii si va trebui sa achite o amenda de 100.000 de franci elvetieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.