Sport 2 Iulie 2014 14:55
Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, judecat pentru uciderea fotomodelului Reeva Steenkamp, sufera de tendinte sinucigase dupa moartea prietenei sale in februarie 2013, se arata intr-un raport psihiatric citit de avocatul sportivului, miercuri, in timpul procesului.

Domnul Pistorius este grav traumatizat de evenimentele din 14 februarie 2013. El sufera in acest moment de tulburari de stres post-traumatic si de tulburare depresiva majora. Nivelul de anxietate si de presiune este semnificativ. De asemenea, el deplange moartea prietenei sale. Oscar Pistorius este tratat in acest moment de psihiatri si psihologi. Fara un tratament adecvat, starea sa s-ar putea degrada, iar riscul de sinucidere ar creste", se arata in raportul expertilor, citit de avocatul lui Pistorius, Barry Roux, conform MEDIAFAX.

Oscar Pistorius, 27 de ani, risca o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat ca a ucis-o cu premeditare pe Reeva Steenkamp, un fotomodel de 29 de ani, cu care avea o relatie de trei luni, cand a impuscat-o, la 14 februarie 2013.

Pistorius afirma insa ca a impuscat-o pe Reeva Steenkamp din greseala, crezand ca este un hot, insa acuzarea este de parere ca sportivul a ucis-o pe femeie cu premeditare, dupa o disputa violen


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.