Sport 28 Iunie 2014 16:10
Renta viagera de 50.000 de euro pe an si celelalte beneficii stabilite, la 5 martie, de Comitetul Executiv al FRF pentru presedintele de onoare Mircea Sandu au fost anulate de Adunarea Generala extraordinara a federatiei, care are loc, astazi, la Casa Fotbalului.

Presedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a prezentat la finalul Adunarii Generale procesul verbal, in care se mentioneaza ca AG a aprobat cu unanimitate de voturi schimbarea administratorului la CNAF Mogosoaia (n.r. - Mircea Sandu) si a respins cererea lui Cristian Balaj de renegociere a rentei viagere a lui Mircea Sandu cu majoritate de voturi, 5 abtineri si un vot impotriva. De asemenea, Adunarea Generala extraordinara a invalidat contractul de renta viagera dintre FRF si Mircea Sandu si a aprobat initierea unei actiuni in instanta cu privire la anularea contractului de renta viagera.

Pachetul de beneficii al presedintelui de onoare Mircea Sandu a fost adoptat in Comitetul Executiv, inaintea Adunarii Generale din 5 martie, care l-a adus in fruntea FRF pe Razvan Burleanu, scrie MEDIAFAX.

Acest pachet nu a fost prezentat in cadrul AG, ci doar s-a supus la vot propunerea ca Mircea Sandu sa devina presedinte de onoare al FRF.

Conform pachetului stabilit atunci, Mircea Sandu avea o renta viagera in valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei cladiri a FRF, orice interventie chirurgicala sau recuperare medicala platita de FRF, o limuzina de la FRF si benzina decontata indiferent de numarul de kilometri parcursi, telefon, personal anjagat cu salarii in limita a 5.000 de lei lunar, deplasari la meciurile echipei nationale cu decontarea cazarii la hotel de cinci stele si diurna de 500 de euro pe zi.

Ulterior, Sandu a renuntat la 25.000 de euro din cei 75.000, la limuzina si la secretara.

Noul conducator al FRF, Razvan Burleanu, a considerat drept "nesimtit" pachetul de beneficii al presedintelui de onoare si a promis ca il va supune dezbaterii AG.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.