Sport 27 Iunie 2014 11:56
Simona Halep a declarat, intr-un interviu publicat pe site-ul oficial al WTA, ca i-ar placea sa urmareasca un meci de tenis cu actorul scotian Gerard Butler.

Halep a acordat un interviu neconventional la Wimbledon, in care a fost rugata sa-si imagineze ca este un fan al tenisului care merge la All England Club si sa spuna cum ar arata o zi perfecta in aceasta postura.

Prezentam interviul acordat de Simona Halep:

Care este melodia pe care ti-ar placea sa o asculti la radio cand te trezesti?

- As asculta o melodie romaneasca, Marcel Pavel, M-am indragostit lulea.

Ce ai manca la micul dejun?

- Incep micul dejun cu clatite, apoi sunca si branza si un croissant cu ciocolata, pentru ca imi place sa mananc ciocolata.

Cu ce te-ai imbraca pentru a merge la Wimbledon?

- M-as imbrac in alb, pentru ca aici e o traditie si albul este o culoare frumoasa. As purta niste jeans albi, un tricou alb cu ceva roz pe el si pantofi roz.

Cu ce masina ai veni?

- Imi place Range Rover sport. Este mare si ma simt in siguranta.

Ce meci ai urmari?

- Mi-ar placea sa-l urmaresc pe Federer, imi place stilul lui si am multe de invatat de la el. As sta pe terenul central si m-as uita la el.

Cu cine ai vrea sa joace?

- As vrea sa-l vad jucand cu Nadal si as vrea ca Federer sa castige.

Daca ai vrea ca o celebritate care sa stea langa tine, cine ar fi?

- Am mai spus-o si o spun inca o data: Gerard Butler, pentru ca imi place cum arata.

Ce ti-ar placea sa mananci la Wimbledon:

- Capsuni cu frisca si clatite, pentru ca fac intotdeauna clatite cand sunt acasa. Imi place sa mananc orice, nu e bine, dar imi place.

Unde ti-ar placea sa iesi seara in Londra?

- Am mers aseara la cina intr-un restaurant foarte frumos. Nu-mi amintesc numele, dar era un loc unde se manca vita argentiniana. A fost incredibil si as vrea sa merg din nou acolo.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 13.30, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Ea o va intalni pe ucraineanca Lesia Turenko in primul meci de pe terenul 2. Partida dintre cele doua fusese programata initial pentru joi, dar a fost amanata din cauza ploii.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Inna să fie, dacă nu era cântăreață. Artista nu visa...
Ce ar fi vrut Inna să fie,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.