Sport 25 Iunie 2014 12:13
Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon.

Halep a invins-o pe Teliana Pereira (Brazilia), pozitia 88 in ierarhia mondiala, in runda inaugurala, dupa o ora si cinci minute.

In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Lesia Turenko (Ucraina), jucatoare venita din calificari si locul 170 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-0, de Dinah Pfizenmaier (Germania), pozitia 116 in clasamentul mondial.

Halep si Turenko s-au intalnit de trei ori in cariera, de fiecare data victoria revenindu-i sportivei din Romania. Ultima intalnire dintre cele doua a avut loc in 2013, in calificarile de la s-Hertogenbosch, si s-a incheiat cu scorul de 6-3, 6-1.

Pentru calificarea in turul doi la Wimbledon, Simona Halep va primi 70 de puncte WTA si un cec in valoare de 43.000 de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.