Sport 17 Iunie 2014 10:20
Reprezentativa Germaniei a invins, luni, la Salvador, cu scorul de 4-0 (3-0), selectionata Portugaliei, intr-un meci contand pentru grupa G de la Cupa Mondiala, in care atacantul Thomas Muller a reusit primul hattrick al competitiei din Brazilia.

Golurile au fost marcat de Thomas Muller '11 (penalti), '45+1 si '78 si Hummels '32.

Din minutul 37, Portugalia a evoluat cu un jucator mai putin dupa ce Pepe a fost eliminat pentru ca l-a lovit cu mana in fata pe Muller si a avut o reactie nervoasa la adresa atacantului german lovindu-l cu capul, infomeaaza MEDIAFAX.

La partida a asistat si cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Germania: Neuer - Boateng, Hummels (Mustafi '73), Mertesacker, Höwedes - Lahm - Khedira, Kroos - Ozil (Schurrle '62), Götze - Müller (Podolski '82). Selectioner: Joachim Löw

Portugalia: Rui Patricio - Pereira, Pepe, Bruno Alves, Coentrao (Almeida '65) - Moutinho, Veloso (Costa '46), Meireles - Nani, Hugo Almeida (Eder '28), Cristiano Ronaldo. Selectioner: Paulo Bento

Arbitri: Milorad Mazici (Serbia), Milovan Ristici (Serbia), Dalibor Djurdjevici (Serbia) - Alioum (Camerun)

Cartonas galben: Pereira '10

Cartonas rosu: Pepe '37


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.