Sport 16 Iunie 2014 13:16
Publicatia germana Blid da o veste extraordinara despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a iesit din coma dupa accidentul suferit la schi, in 29 decembrie 2013, si a parasit spitalul din Grenoble, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al familiei, Sabine Kehm, informeaza AFP.

Locul unde Schumacher va urma "lunga sa perioada de readaptare", nu a fost precizat in comunicatul difuzat de Kehm. Totodata, ea nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.

"Familia sa doreste sa le multumeasca in mod special medicilor, echipei de ingrijire si administratiei spitalului din Grenoble, cat si primilor salvatori care au intervenit la locul accidentului. Toti au facut o treaba extraordinara in timpul acestor prime luni", se ararta in comunicat, transmite MEDIAFAX.

Aceste multumiri se adreseaza de asemenea "tuturor persoanelor care i-au transmis cele mai bune urari de sanatate lui Michael. Acestea au ajutat cu siguranta".

Familia si conducerea spitalului din Grenoble nu vor organiza o conferinta de presa. "Cerem tuturor, in viitor, sa respecte faptul ca aceasta lunga faza de readaptare se va derula doar intr-un cadru privat", a adaugat comunicatul.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, care a suferit grave leziuni craniene, a fost operat de doua ori la cap si plasat in coma artificiala, iar din 30 ianuarie se afla in faza de revenire progresiva din coma.

Khem anuntase vineri, ca Michael Schumacher a fost mutat de la sectia de terapie intensiva a spitalului din Grenoble intr-o sala de recuperare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.