Sport 10 Iunie 2014 15:21
Jose Mourinho sustine ca sotia sa, Matilde, l-a convins sa refuze postul de selectioner al reprezentativei Angliei in decembrie 2007.

"A fost o decizie buna. Sotia mea a avut dreptate. Ea mi-a spus sa refuz oferta. Nu sunt omul care sa astept doi ani pentru a juca o competitie importanta. Nu pot sta doi ani sa joc cu San Marino si Kazahstan. Elevii mei de la Chelsea, Lampard, Terry si Cole, imi tot spuneau sa accept oferta, dar mi-am ascultat sotia si bine am facut", a spus Mourinho, citat de MEDIAFAX.

Jose Mourinho, in varsta de 51 de ani, isi incheiase in acel moment prima perioada petrecuta la Chelsea si ar fi urmat sa-l inlocuiasca la nationala Angliei pe Steve McLaren.

In cele din urma, Federatia Engleza de Fotbal l-a numit in functia de selectioner pe italianul Fabio Capello, iar Mourinho a ajuns la Internazionale Milano unde a reusit tripla campionat - Cupa Italiei - Liga Campionilor in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.