Sport 10 Iunie 2014 11:34
Clubul Fiorentina a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca a obtinut serviciile portarului Ciprian Tatarusanu, care a jucat in ultimele sezoane la Steaua.

"Tatarusanu este jucatorul Fiorentinei. ACF Fiorentina anunta ca l-a achizitionat pe fotbalistul Ciprian Tatarusanu", este anuntul de pe site-ul clubului italian, citat de MEDIAFAX.

Portarul roman s-a declarat incantat de noul sau contract. "Abia astept sa incep aceasta noua experienta profesionala. Mi-am dorit Fiorentina datorita obiectivelor ambitioase ale clubului. O echipa care joaca cu placere, fani inflacarati care sunt uniti cu echipa si orasul, unul dintre cele mai frumoase si leaganul artei italiene", a spus Tatarusanu pentru violachannel.tv.

Portarul Ciprian Tatarusanu, aflat la final de contract cu Steaua Bucuresti, a efectuat astazi vizita medicala la echipa AC Fiorentina, el urmand sa semneze un contract pe cinci sezoane, a anuntat, luni, pe site-ul sau jurnalistul Gianluca Di Marzo, specialist in piata transferurilor din Italia.

Conform site-ului gianlucadimarzo.com, Ciprian Tatarusanu se afla de cateva zile la Florenta, acolo unde a participat la nunta coechipierului sau de la nationala Romaniei, Vlad Chiriches.

Tatarusanu, in varsta de 28 de ani, a fost legitimat la Steaua in perioada 2008-2014. Anterior, el a jucat la Gloria Bistrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.