Sport 6 Iunie 2014 14:41
Internationalul englez Frank Lampard a decis sa se retraga din nationala Angliei dupa Cupa Mondiala din Brazilia.

Lampard, in varsta de 35 de ani, a plecat de la Chelsea la finalul sezonului 2013/2014, refuzand prelungirea contractului.

"Consider ca turneul final al Cupei Mondiale este modul perfect pentru ca un jucator cu peste 100 de selectii (104) sa isi incheie activitatea la echipa nationala", a spus Mourinho. "I-am spus: «Nu mai juca la nationala dupa Cupa Mondiala. Cupa Mondiala este modul perfect pentru retragere din nationala»"

Intrebat daca Lampard i-a acceptat sfatul, Mourinho a raspuns: "Da. Sa inchei frumos si cu aproximativ 110 meciuri jucate este o cifra nebuneasca pentru un jucator de camp. Nu este ca la un portar, care joaca pana la 40 de ani".

Marti, intr-un interviu la BBC Radio 5 Live, Lampard, intrebat daca se retrage din nationala Angliei, a raspuns: "Mi-e greu sa ma exprim in aceasta privinta, pentru ca sunt foarte mandru sa joc pentru tara mea. Cine stie ce se va intampla? Speram ca vom obtine rezultate bune la Cupa Mondiala si ma voi exprima apoi in legatura cu acest subiect".

Lampard a debutat in nationala Angliei in octombrie 1999. In 104 selectii, el a marcat 29 de goluri pentru Anglia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.