Sport 28 Mai 2014 11:10
Tehnicianul Laurentiu Reghecampf spune ca a ajuns la o intelegere cu oficialii FC Steaua si si-a reziliat contractul cu echipa campioana a Romaniei.
"Nu mai sunt antrenorul echipei Steaua. S-a terminat, am facut un contract, am semnat o reziliere. Va trebui sa platesc o suma foarte importanta echipei Steaua. Paguba este mai mica decat clauza de reziliere. Am ajuns la o intelegere, este totul OK, este foarte bine. Eu as fi preferat sa se intample altfel, dar sper ca pe viitor sa fiu un exemplu si in aceasta directie. Anume, contractul unui antrenor trebuie facut foarte bine, cu clauze de ambele parti, ca sa aiba valabilitate. Am facut o socoteala, am inclus totul acolo, nu mai e niciun fel de problema", a spus Reghecampf la Dolce Sport, conform MEDIAFAX.

Gruparea Al Hilal a anuntat, luni, numirea lui Laurentiu Reghecampf in functia de antrenor al formatiei saudite, pentru doua sezoane. Al Hilal a anuntat totodata rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care pregatea echipa din 27 mai 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.