Sport 27 Mai 2014 15:01
Simona Halep, cap de serie numarul 4, s-a calificat, marti, in turul secund la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, in runda inaugurala, cu scorul de 6-0, 6-2, de rusoaica Alisa Kleibanova

Watson, pozitia 92 in ierarhia mondiala, a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), locul 63 WTA, conform MEDIAFAX.

Simona Halep si Heather Watson s-au intalnit o singura data pana acum, romanca impunandu-se, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, in primul tur la US Open, in 2013.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4, s-a calificat, marti, in turul secund la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, in runda inaugurala, cu scorul de 6-0, 6-2, de rusoaica Alisa Kleibanova.

Halep, locul 4 WTA, a invins-o pe Kleibanova, pozitia 87 in ierarhia mondiala, dupa 56 de minute, informeaza site-ul oficial al competitiei.

In turul doi, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Heather Watson (Marea Britanie), locul 92 WTA, si Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), pozitia 63 in clasamentul mondial.

Pentru calificarea in turul secund la Roland Garros,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.