Sport 27 Mai 2014 10:46
Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, va debuta, marti, la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, meciul cu rusoaica Alisa Kleibanova fiind programat de la ora 12.00, pe arena principala "Philippe Chatrier"

Tot pe Philippe Chatrier va debuta si Victor Hanescu, el urmand sa evolueze in ultimul meci de pe acest teren impotriva francezului Gael Monfils, al 23-lea favorit al competitiei, informeaza MEDIAFAX.

Jucatoarea Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26, o va intalni, marti, de la ora 12.00, in primul tur, pe Aleksandra Wozniak (Canada) in primul meci de pe terenul 8, partida reprogramata de luni. Tot in primul meci, de la ora 12.00, dar pe terenul 14, Alexandra Cadantu va juca impotriva olandezei Kiki Bertens.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 13, va intalni, marti, cuplul francez Adrian Mannarino/Benoit Paire, in meciul trei de pe terenul 16.

Meciurile sunt transmise de Eurosport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.