Sport 23 Mai 2014 14:45
 Razvan Lucescu va continua la conducerea tehnica a formatiei Petrolul Ploiesti si in sezonul 2014-2015.

"In urma discutiilor dintre oficialii FC Petrolul Ploiesti si Razvan Lucescu, cele doua parti au convenit sa continue colaborarea, astfel ca antrenorul va ramane la carma lupilor si in sezonul 2014-2015. FC Petrolul considera ca aceasta continuitate la nivelul bancii tehnice va asigura garantia performantelor si in sezonul viitor si ii ureaza mult succes antrenorului Razvan Lucescu", se arata pe site-ul citat, conform MEDIAFAX.

Lucescu a declarat ca din punct de vedere profesional i se pare un lucru firesc sa continue munca inceputa in luna martie la conducerea echipei prahovene. "La prima conferinta de presa avuta la instalarea mea, am spus ca am semnat pe un an si trei luni, urmand ca la sfarsitul sezonului sa avem o discutie in privinta continuarii mele la Petrolul. Acum am avut o intalnire in urma careia am decis sa mergem inainte. A fost o perioada dificila, intensa, interesanta, cu provocari. Din punct de vedere profesional, mi se pare firesc sa continui cu entuziasm si pasiune munca inceputa in urma cu doua luni si jumatate. Sunt convins ca impreuna cu acest grup de jucatori putem face lucruri frumoase, sa facem lumea sa vina cu placere la stadion, sa ne sustina si sa obtinem rezultate care sa ne faca fericiti", a afirmat Lucescu pentru site-ul oficial al clubului.

In varsta de 45 de ani, Razvan Lucescu a fost numit in functia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploiesti la 11 martie dupa plecarea tehnicianului Cosmin Contra la Getafe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.