Sport 21 Mai 2014 16:04
Fostul rutier german Jan Ullrich, care si-a incheiat activitatea dupa ce a fost implicat intr-un vast scandal de dopaj, a provocat un accident in Elvetia.

Blick l-a identificat pe Ullrich ca fiind soferul in varsta de 41 de ani care a provocat un accident soldat cu doi raniti la Mattwill.

Politia locala a refuzat sa dea publicitatii numele persoanei vinovate pentru accident. Potrivit politistilor, soferul respectiv nu a reusit sa puna frana la timp la un stop si masina sa s-a ciocnit de un vehicul, care s-a rasturnat, iar apoi a intrat in coliziune cu alta masina. Soferului i s-a retinut permisul de conducere, dupa ce a fost supus etilotestului si controalelor de urina si sange.

"Imi pare foarte rau. Slava Domnului nu a murit nimeni. Eram stresat, veneam de la o intrevedere si voiam sa ajung mai repede acasa", a declarat Ullrich pentru Blick, conform MEDIAFAX.

Jan Ullrich, campion olimpic la Sydney in 2000, a mai provocat un accident in iunie 2002. Tot in stare de ebrietate, el a lovit cu masina cateva biciclete si a o balustrada la iesirea dintr-un club de noapte, dupa care a parasit locul accidentului. Ullrich a fost sanctionat atunci cu o amenda si cu suspendarea permisului de conducere.

In 2013, Jan Ullrich a recunoscut ca a recurs la substante dopante cu ajutorul medicului spaniol Eufemiano Fuentes, aflat in centrul unei vaste retele de dopaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.