Sport 21 Mai 2014 15:00
COSR va sprijini financiar cu cate 10.000 de dolari comitetele olimpice din Serbia si Bosnia-Hertegovina, tari pe teritoriile carora au avut loc inundatii catastrofale in ultima saptamana.
"Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) nu a ramas impasibil la suferinta popoarelor din Serbia si Bosnia – Hertegovina, tari afectate de inundatii catastrofale in ultima saptamana, si va sprijini Comitetele Nationale Olimpice (CNO) din cele doua state atat financiar cat si sportiv. In incercarea de a fi alaturi de populatia greu incercata, COSR, parte a lumii olimpice si membru al unor organizatii cu caracter regional alaturi de CNO din Europa Centrala si de Sud-Est, va ajuta ca sportivii din tarile prietene sa sufere cat mai putin din cauza ca o mare parte dintre bazele sportive sunt inutilizabile sau au devenit centre pentru sinistrati. COSR va sprijini financiar cu cate 10.000 USD atat Comitetul Olimpic din Serbia cat si pe cel din Bosnia si Hertegovina, cele doua tari prietene urmand sa foloseasca banii asa cum cred de cuviinta", se arata in comunicatul COSR, citat de MEDIAFAX.

De asemenea, cate aproximativ 20 de sportivi din Serbia si Bosnia-Hertegovina se vor putea pregati la Izvorani pentru Jocurile Olimpice de Tineret (JOT), care vor avea loc la Nanjing in perioada 16-28 august 2014, beneficiind gratuit de toate facilitatile pe care le ofera Complexul Olimpic Sydney 2000.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.