Sport 20 Mai 2014 12:54
Cuantumul premiilor destinate gimnastelor din echipa nationala, care au castigat medalia de aur la Campionatul European, va fi dublat.

El a precizat, la Antena 3, ca si ceilalti membri ai delegatiei Romaniei vor fi premiati.

"Prin ordin al ministrului se dubleaza toate premierile. Se premiaza si antrenorii care au depistat sportivii si care au lucrat cu ei, coregrafii, medicii, asistente, maseuri. Faptul ca intreaga echipa este premiata cred ca este un gest corect, pentru ca in spatele oricarei fete care e acolo la sol, la barna, la paralele si obtine un rezultat extraordinar, dincolo de cei doi antrenori pe care ii stim toata tara si ii pretuim, cred ca este o echipa foarte mare care lucreaza zi de zi", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei.

La editia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a Romaniei a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind al saptea din palmaresul echipei tricolore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.