Sport 16 Mai 2014 11:35
Peste 350 de jandarmi vor asigura masurile de ordine la partida Petrolul Ploiesti - Steaua Bucuresti, care va avea loc sambata si care este catalogata drept una cu grad ridicat de risc.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de Jandarmeria Prahova, pentru partida de sambata seara, care se va disputa pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti, incepand de la ora 21.30, vor fi mobilizati peste 350 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Ploiesti si de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova, infomeaza MEDIAFAX.

Numarul fortelor de ordine mobilizate pentru acest meci este considerabil mai mare decat la alte partide, intalnirea cu Steaua fiind considerata una cu grad ridicat de risc.

Partida va fi urmarita de aproximativ 13.500 de spectatori, dintre care circa 700 de sustinatori ai echipei oaspete, accesul spectatorilor in stadion urmand a se va face incepand cu ora 19.00 doar pe baza de bilete, abonamente si invitatii.

Jandarmii vor asigura ordinea si siguranta publica in zona imediata si in cea apropiata arenei sportive, precum si mentinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, raspunderea pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta in interiorul stadionului revenind clubului Petrolul Ploiesti, care a incheiat in acest sens un contract cu o firma specializata de paza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.