Sport 14 Mai 2014 16:39
Dan Petrescu ar fi acceptat sa antreneze echipa Spartak Moscova, insa tehnicianul roman nu este singurul candidat pentru acest post.

Conform sursei citate, Petrescu s-ar fi intalnit cu oficialii gruparii moscovite si si-ar fi dat acordul de a pregati din vara echipa Spartak Moscova. Totodata, Petrescu ar fi fost informat ca Spartak mai negociaza si cu alti tehnicieni, infomeaza MEDIAFAX.

Sursa citata mai scrie ca romanul si-ar fi intrerupt negocierile cu alte cluburi care il doresc, pana cand va primi un raspuns din partea gruparii Spartak Moscova.

Dan Petrescu a fost demis, la 8 aprilie, de la conducerea tehnica a echipei Dinamo Moscova, in urma infrangerii suferite in campionat cu Anji Mahacikala, scor 0-4. Antrenorul in varsta de 46 de ani se afla in functie din 18 august 2012.

Cu o etapa inaintea finalului sezonului, Spartak Moscova ocupa locul 6 cu 47 de puncte, dupa Dinamo Moscova, care a acumulat 49 de puncte, dar care are un meci mai putin disputat.

Echipa Spartak este antrenata din martie de Dmitri Gunko, care ocupa postul pana finalul sezonului dupa demiterea lui Valeri Karpin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.