Sport 13 Mai 2014 14:54
Atacantul echipei Atletico Meadrid, Diego Costa, va fi transferat de Chelsea Londra in schimbul a 32 de milioane de lire sterline.

Suma de transfer a atacantului este echivalenta cu clauza de reziliere.

Dupa ce gruparile au ajuns la un acord, Diego Costa va putea discuta termenii personali de transfer, salariul sau urmand sa fie in jurul a 150.000 de lire sterline pe saptamana (aproximativ 184.000 de euro), de trei ori mai mult decat are in prezent.

Chelsea a dorit sa perfecteze cat mai repede transferul lui Diego Costa, pentru a putea decide in privinta celorlalti atacanti din lot, dupa ce Fernando Torres, Demba Ba si Samuel Eto'o au marcat putine goluri in acest sezon, iar gruparea londoneza a ratat titlul in Premier League.

Daily Mail noteaza ca atacantul Romelu Lukaku, care a fost imprumutat in acest sezon de Chelsea la Everton, pentru care a inscris 15 goluri, ar putea fi oferit ca moneda de schimb pentru Diego Costa, insa jucatorul belgian are unele rezerve, dupa recentele cazuri de rasism din Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.