Sport 25 Aprilie 2014 18:03
Comisia de Disciplina a FRF a admis, vineri, cererile de revizuire inaintate de jucatorii Danut Coman (Astra Giurgiu) si Valentin Lazar (Dinamo) anuland astfel suspendarile de trei, respectiv doua etape dictate la precedenta sedinta.

Membrii comisiei au stabilit ca jucatorii raman doar cu penalitatile sportive dupa cum urmeaza: Danut Coman - 7.500 de lei si Valentin Lazar - 6.800 de lei.

Portarul formatiei Astra Giurgiu Danut Coman si mijlocasul dinamovist Valentin Lazar au fost sanctionati, miercuri, de Comisia de Disciplina a FRF cu suspendare pentru trei jocuri si 7.500 de lei penalitate sportiva, respectiv doua meciuri si 6.800 de lei, in urma incidentelor de la finalul partidei de duminica.

La sfarsitul meciului Dinamo - Astra Giurgiu, scor 2-0, de duminica, au avut loc incidente intre jucatori pe culoarul de la vestiarele arenei din Soseaua Stefan cel Mare, fiind necesara interventia agentilor de securitate.

Potrivit unor martori, portarul echipei Astra, Danut Coman, care avusese in timpul partidei o altercatie cu Valentin Lazar, l-a lovit cu capul in fata pe jucatorul dinamovist, moment in care au sarit la bataie mai multi jucatori, fiind nevoie de interventia agentilor de securitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.