Sport 4 Aprilie 2014 10:31
Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici ar putea absenta cel putin o luna in urma accidentarii suferite la meciul cu Chelsea Londra.

"Ibrahimovici efectueaza in acest moment niste examene medicale, dar cred ca va lipsi cel putin o luna. Cu siguranta nu va putea juca in meciul retur cu Chelsea. Ibrahimovici este foarte important pentru echipa, dar avem inlocuitori pe masura si ma gandesc la Lucas Moura", a spus Al-Khelaifi, presidintele clubului unde activeaza suedezul, citat de MEDIAFAX.

In cazul in care internationalul suedez va lipsi o luna de pe teren, el va rata eventualele meciuri din semifinalele Ligii Campionilor, dar si finala Cupei Ligii Frantei, impotriva formatiei Olympique Lyon, care va avea loc la 19 aprilie.

Zlatan Ibrahimovici a simtit o durere musculara in timpul meciului cu Chelsea Londra, scor 3-1, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, si a fost schimbat in minutul 60 al intalnii de miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.