Sport 31 Martie 2014 10:34
Tribunalul Bucuresti a confirmat planul de reorganizare al clubului Rapid Bucuresti, in cadrul dosarului de insolventa, astfel ca gruparea giulesteana isi poate depune dosarul la FRF in vederea obtinerii licentei pentru editia 2014/2015 a Ligii I.

"In baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolventei, confirma planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid - in insolventa. Fixeaza termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie", se arata in solutia data de completul de judecata de la Tribunalul Bucuresti, transmite MEDIAFAX.

Partile din acest dosar pot face recurs in termen de sapte zile de la comunicare. Unul dintre avocatii celor trei jucatori Danut Coman, Ovidiu Burca, Ionut Stancu a declarat ca va face recurs la decizia Tribunalului Bucuresti.

Dupa decizia Tribunalului Bucuresti, FC Rapid va putea depune in cursul zilei de astazi, data limita, documentatia necesara pentru a obtine licenta pentru editia 2014/2015 a Ligii I. In situatia in care instanta ar fi respins planul de reorganizare, FC Rapid ar fi intrat in procedura de faliment si ar fi fost retrogradata in Liga a IV-a.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.