Sport 27 Martie 2014 13:06
UEFA a adoptat in unanimitate o rezolutie impotriva meciurilor trucate, vizand "sanctiuni importante" pentru persoanele implicate.

UEFA vizeaza ca sanctiunile sa fie date pe principiul tolerantei zero in acest domeniu.

"Cerem federatiilor membre UEFA sa se alinieze politicii forului european pentru combaterea acestui flagel care reprezinta o amenintare reala pentru sportul nostru", a declarat Michel Platini, presedintele UEFA, citat de MEDIAFAX.

Platini a prezentat-o membrilor UEFA pe Alina Stetenco, antrenoarea echipei feminine under-17 a Moldovei, si i-a adus un omagiu "acestei tinere care a spus nu meciurilor trucate si care a distrus o retea prin faptul ca a vorbit".

Un oficial din Moldova a fost suspendat pe viata in acest dosar de tentativa de manipulare a unui meci de la CE under-17 de anul trecut. "Alina a spus nu, nu intimidarii, nu coruptiei, ea merita sa fie ovationata, este un exemplu de urmat", a declarat Platini, antrenorarea fiind apoi aplaudata de reprezentantii celor 54 de federatii din UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.