Sport 26 Martie 2014 17:32
LPF va deveni in luna octombrie a acestui an membra cu drepturi depline a Asociatiei Ligilor Profesioniste din Europa (ALPE).
"Am fost la Atena si am discutat cu presedintele Asociatiei Ligilor Profesioniste din Europa. Vom fi reintegrati in aceasta asociatie fara sa platim acele datorii pe care LPF le avea de mai multi ani catre ei. Liga devine membru oficial al ALPE din luna octombrie cand are loc urmatoarea Adunarea Generala. Vom fi a 30-a liga europeana din aceasta asociatie", a spus Pongracz, vicepresedintele organizatiei, citat de MEDIAFAX.

Liga Profesionista de Fotbal s-a inscris in ALPE in urma cu cativa ani, dar fosta conducere nu a platit cotizatia anuala catre asociatia europeana. Datoria LPF catre Asociatia Ligilor Profesioniste din Europa se ridica la aproximativ 100.000 de euro. In prezent, cotizatia anuala a membrilor ALPE este de 36.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.