Sport 25 Martie 2014 17:42
David Beckham are in proiect construirea unui stadion de 35.000 de locuri in orasul Miami, arena care va gazdui meciurile de acasa ale viitoarei sale echipa din liga nord-americana de fotbal (MLS) din 2017.

Stadionul care va costa 200 de milioane de dolari va avea o structura ce va aminti de valuri. Arena va fi construita la marginea golfului Biscaine, in apropierea salii in care evolueaza echipa de baschet Miami Heat, spune MEDIAFAX.

Proiectul mai cuprinde, pe langa stadion, un hotel, o galerie comerciala si parcare. Daca municipalitatea din Miami va sustine acest proiect, el ar putea fi gata in 2018.

Pana la finalizarea proiectului, echipa din Miami va evolua din 2017 pe stadionul echipei de base-ball sau pe cel al formatiei de fotbal american.

Pentru creearea francizei MLS la Miami, David Beckham s-a asociat cu doi oameni de afaceri, britanicul Simon Fuller, fondatorul formatiei Spice Girls, si cu bolivianul Marcelo Claure, fondatorul companiei de telefonie mobila Brightstar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.