Sport 19 Martie 2014 16:15
Jese, varful echipei Real Madrid, care s-a accidentat in meciul cu Schalke 04 a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat de la genunchiul drept.

Tanarul atacant al echipei Real Madrid Jese, accidentat, marti, in meciul cu Schalke 04 din Liga Campionilor, a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat de la genunchiul drept, a anuntat antrenorul Carlo Ancelotti, care a precizat ca fotbalistul a incheiat sezonul.

Jucatorul de 21 de ani, titularizat in meciul cu Schalke, a fost victimia unei ciocniri cu un fundas advers in minutul 2 si a parasit terenul pe targa. El a fost inlocuit de Bale in minutul 11.

"Fotbalistul nostru Jese Rodriguez a fost diagnosticat cu o ruptura completa a ligamentului incrucisat anterior de la genunchiul drept", a anuntat clubul madrilen intr-un comunicat.

"Nu a avut noroc, nici Real nu a avut noroc. Am pierdut un jucator de calitate, un jucator care s-a descurcat foarte bine in acest sezon, uimind pe toata lumea. Acesta este fotbalul, se intampla sa te accidentezi in cariera. Vom fi alaturi de el, il vom sustine si asteptam revenirea sa in sezonul viitor", a declarat Ancelotti, citat de MEDIAFAX.

Jese, campion european cu nationala under 19 a Spaniei in 2012, a marcat cinci goluri in campionat.

Echipa spaniola Real Madrid s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia germana Schalke 04, in mansa secunda a optimilor competitiei. In tur, la Gelsenkirchen, Real Madrid s-a impus cu scorul de 6-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.