Sport 18 Martie 2014 17:02
Ronaldo, membru al Comitetului local de organizare a Cupei Mondiale, a catalogat drept "deplorabil" faptul ca fostul sau coechipier Romario, acum deputat federal, il face reponsabil de o promisiune neonorata privind intrarea libera la meciurile CM pentru persoanele cu handicap.

www.medifax.ro

Potrivit AFP, Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, i-a raspuns, astfel, lui Romario, care a postat pe o retea de socializare un mesaj in care il acuza ca "a promis public intrarea libera pentru persoanele cu handicap" la meciurile competitiei din acest an. "Si pana acum, nimic", a adaugat Romario, citat de MEDIAFAX.

O fotografie cu cei doi alaturi la o conferinta de presa din 2011 ilustreaza mesajul. Atunci Romario a anuntat promisiunea Confederatiei Braziliene de Fotbal (CBF) de a oferi 32.000 de locuri (500 pe meci) persoanelor cu dizabilitati.

"Este deplorabil sa il vezi inca o data pe Romario facandu-ma public responsabil de lucruri care sunt mai presus de puterea mea. Este acesta un oportunism pe spatele imaginii mele sau o dovada de ignoranta? Nu stiu. Ceea ce stiu este ca in loc sa piarda timp si energie incercand sa ma denigreze, deputatul ar trebui sa caute persoanele sau institutiile potrivite, am avea astfel toti de castigat. Am facut ce am putut si in calitate de cetatean pentru a obtine un raspuns pozitiv din partea institutiei (n.r. - CBF). Si, ca purtator de cuvant al Comitetului de organziare, as fi mandru sa anunt acest lucru publicului, cu Romario alaturi. Dar nu sunt un politician, nu reprezint CBF si n-am promis niciodata ceva ce nu as putea realiza. Si daca astazi, cu incoerenta, deputatul se refera la mine ca fiind autorul promisiunii, atunci cand a facut anuntul a specificat foarte bine: este un angajament al CBF", a scris Ronaldo, pe pagina sa de Facebook.

In ultima vreme, Romario, candidat la alegerile pentru Senat din octombrie si avand ca tema principala a programului sau problema persoanelor cu handicap, si-a inmultit criticile cu privire la organizarea Cupei Modniale si la investitiile masive ale Guvernului, implicandu-l de multe ori si pe Ronaldo

Saptamana trecuta, deputatul socialist i-a insultat intr-o emisiune televizata pe principalii conducatori ai FIFA, presedintele Sepp Blatter si secretarul general Jérôme Valcke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.