Sport 15 Martie 2014 13:34
Clubul Bayern Munchen l-a ales pe Karl Hopfner ca succesor al lui Uli Hoeness in functia de presedinte al gruparii bavareze.

Decizia, luata in unanimitate, va fi supusa votului in data de 2 mai, la Adunarea General extraordinara a clubului.

Consiliul a mai decis ca Rudolf Schels sa fie numit vicepresedinte si ca Dieter Maier sa fie al doilea vicepresedinte.

Hopfner, in varsta de 61 de ani, este in prezent vicepresedintele gruparii si membru al Comitetului Executiv al Consiliului de Supraveghere.

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru frauda fiscala, a anuntat vineri ca a demisionat de la gruparea bavareza.

"Demisionez cu efect imediat din functiile mele de presedinte al FC Bayern Munchen si al Consiliului de Supraveghere. Vreau sa imi feresc clubul de orice prejudiciu. FC Bayern Munchen este opera vietii mele si va ramane astfel. Voi ramane legat de acest club fantastic si de membrii sai intr-un alt mod, atat timp cat sunt in viata", a precizat Hoeness intr-un comunicat, citat de MEDIAFAX.

Uli Hoeness a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.