Sport 14 Martie 2014 16:20
Sebastian Vettel si Felipe Massa, vor concura la poarta, la Melbourne cu o casca vand inscriptionate initialele numelui conationalului sau Michael Schumacher.

Supranumit "baby Schumi", Vettel il are ca idol pe septuplul campion mondial si a decis sa arate astfel ca este alaturi de fostul pilot al echipelor Ferrari si Mercedes, la prima etapa a sezonului 2014, Marele Premiu al Australiei, care a inceput vineri.

Fost coechipier cu Schumacher la Ferrari, Felipe Massa are si el pe pe casca initialele numelui germanului Michael Schumacher. "Ma gandesc la el in fiecare zi, ma rog pentru el in fiecare zi. Sper ca totul va reveni la normal si ca Michael va fi bine", a spus pilotul de la Williams, care a postat pe Twitter o fotografie cu noua sa casca.

Familia germanului Michael Schumacher a transmis, miercuri, printr-un comunicat, ca au fost inregistrate mici semne incurajatoare privind starea sanatatii fostului pilot, aflat in coma din 29 decembrie la un spital din Grenoble, in uma unui accident suferit la schi.

Schumacher a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori la cap.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.