Sport 13 Martie 2014 15:15
Poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, spune despre Simona Halep, viitoarea ei adversara de la Indian Wells ca are un sezon incredibil si e greu de batut.

"Simona are cu adevarat un sezon incredibil, la fel ca anul trecut. Am pierdut in fata ei in urma cu doua saptamani, la Doha. Nu am jucat rau atunci, dar ea a jucat incredibil. Nu am putut face nimic ca sa castig impotriva ei. Abia astept sa o intalnesc din nou, mai ales acum, cand si ea a ajuns in Top 5", a spus Radwanska, dupa ce s-a calificat in semifinale, invingand-o, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4, pe Jelena Jankovici, informeaza wtatennis.com, citat de MEDIAFAX.

Halep si Radwanska se vor intalni, vineri, in semifinalele turneului Indian Wells. Scorul intalnirilor directe este de 3-2 in favoarea polonezei, dar sportiva din Constanta a castigat ultimele doua partide, la Roma, in 2013, si la Doha, anul acesta (scor 7-5, 6-2).

Simona Halep va ocupa, incepand de luni, locul 5 mondial, o performanta ce nu a mai fost reusita de nicio jucatoare de tenis din Romania de la crearea ierarhiei WTA, in noiembrie 1975.

Halep, acum pe locul 7 WTA, si-a asigurat prezenta in Top 5 WTA in urma victoriei reusite miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells si dupa eliminarea jucatoarei Jelena Jankovici din Serbia, in aceeasi faza a competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.