Sport 12 Martie 2014 15:40
Familia germanului Michael Schumacher a transmis, miercuri, printr-un comunicat, ca au fost inregistrate mici semne incurajatoare privind starea sanatatii fostului pilot, aflat in coma din 29 decembrie la un spital din Grenoble, in uma unui accident suferit la schi.
"Suntem si ramanem increzatori ca Michael va iesi din coma si se va trezi. Uneori apar mici semnne incurajatoare. Dar in acelasi timp stim ca trebuie sa fim rabdatori. A fost clar de la inceput ca aceasta lupta va fi lunga si dificila si o ducem impreuna cu echipa medicala, in care avem incredere. Durata nu are nicio importanta pentru noi. Facem eforturi sa-i transmitem lui Michael toata energia pe care o avem. Credem cu tarie ca aceasta il va ajuta pe Michael si ca el va castiga aceasta lupta", se arata intr-un comunicat al purtatorului de cuvant al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm.

Ea a insistat din nou cu privire la caracterul "intim" al luptei lui Schumacher si la dorinta familiei lui de a-i fi protejata viata privata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.