Sport 7 Martie 2014 14:43
Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la baza sportiva de la Mogosoaia, ca nu va semna petitia de gratiere a lui Gheorghe Popescu, condamnat la inchisoare in Dosarul transferurilor, chiar daca fostii fotbalisti ai generatiei de aur se vor supara.

"Nu voi semna acea petitie, nu vreau sa se inteleaga altceva. Decizia justitiei e un act normal la bunul mers al societatii. Cu toata supararea colegilor de generatie ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna", a declarat Burleanu, citat de MEDIAFAX.

Un senator UNPR buzoian a initiat joi o petitie on-line pentru gratierea fostului fotbalist Gheorghe Popescu, actiuni similare, de strangere de semnaturi, fiind initiate si de un consilier local brasovean, dar si de presedintele de la Dunarea Calafat, primul club la care a jucat Popescu.

Ulterior, premierul Victor Ponta, presedintele PNL Crin Antonescu si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea au declarat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gheorghe Popescu.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, la inchisoare cu executare pe toti cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.