Sport 6 Martie 2014 14:02
Lionel Messi a spus dupa remiza din amicalul cu Romania, scor 0-0, ca situatia terenului nu a permis ca el si colegii sai sa faca un meci mare la Bucuresti.

"Adevarul este, si nu spun asta pentru a gasi scuze, ca situatia terenului nu ne-a ajutat sa facem un meci mare. La cum s-a plasat echipa Romaniei, trebuia sa facem un joc rapid si acest lucru nu era posibil. Am facut ce am putut, am jucat mai bine in repriza a doua decat in prima", a spus Messi pentru postul TyC Sports, citat de MEDIAFAX.

Lionel Messi a vomitat in prima repriza a meciului cu Romania, dar a precizat ca acest lucru nu este o problema: "Este ceva ce mi se intampla mereu, nu sunt motive de ingrijorare".

Portarul Sergio Romero considera ca amicalul de miercuri a fost dificil. "A fost un meci greu. Un teren dificil, pe care am obtinut un rezultat pozitiv, care ne ajuta sa crestem. Echipa Romaniei a fost bine plasata in teren", a afirmat Romero.

Gonzalo Higuain a declarat ca Argentina trebuie sa castige urmatoarele meciuri amicale: "A fost un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala. Este o remiza si asta este. Mai avem doua amicale (cu Trinidad-Tobago si Slovacia) inainte de a pleca in Brazilia. Trebuie sa incercam sa castigam".

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, miercuri seara, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, intr-un meci amical disputat pe Arena Nationala din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.