Sport 4 Martie 2014 12:16
Tribunalul Bucuresti a respins contestatiile depuse de sase fosti jucatori giulesteni si de doua firme impotriva tabelului de creante si a procedurii de vot a planului de reorganizare al clubului FC Rapid.

"Tribunalul Bucuresti a respins totalul celor zece contestatii depuse de jucatorii Ovidiu Burca, Dani Coman, Ionut Stancu, Marius Bilasco, Paul Codrea si Catalin Albut, precum si cele depuse de firmele Sport Evolution Advertising Group si MT Property, impotriva tabelului de creante si a procedurii de vot a planului de reorganizare al clubului Rapid, aprobat de Adunarea Creditorilor in data de 18 noiembrie 2013. Tinand cont ca justitia a facut dreptate prin decizia luata, avem incredere ca vom trece cu bine si de data de 28 martie, atunci cand asteptam aprobarea planului de reorganizare din partea judecatorului sindic. Speram ca in viitorul apropiat, FC Rapid Bucuresti sa se poata concentra doar la problemele de ordin sportiv in dorinta de a readuce echipa de fotbal acolo unde ii este locul, Liga I", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al gruparii giulestene, citat de MEDIAFAX.

Judecatorul sindic a dispus, la 14 februarie, la Tribunalul Bucuresti, amanarea discutiilor privind confirmarea planului de reorganizare al SC FC Rapid SA, stabilind un nou termen in dosarul de insolventa pentru 28 martie.

Noul termen a fost stabilit de instanta la solicitarea administratorului judiciar al clubului, Cristina Andronache, inaintea datei limita de 31 martie, pana la care FC Rapid trebuie sa aiba planul de reorganizare confirmat in vederea obtinerii licentei pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I.

Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, anuntase la 4 februarie ca, impreuna cu partenerul sau Nicolae Cristescu, negociaza cu mai multe persoane vanzarea clubului, el precizand ca "este momentul ca altcineva sa preia" gruparea giulesteana.

Oamenii de afaceri Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au achizitionat gruparea FC Rapid la 8 iulie 2013 de la actionarul majoritar George Copos.

Citeste si:
Rezultate Bacalaureat 2023. Rata de promovare este de 29,8%
Rezultate Bacalaureat 2023....

Clubul giulestean, care activeaza in prezent in Liga a II-a, se afla in procedura de insolventa din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amanata in mai multe randuri de Tribunalul Bucuresti din cauza contestatiilor depuse de diversi creditori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.