Sport 3 Martie 2014 16:05
Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, este internat la Spitalul Elias din Capitala, din cauza unor probleme cardiovasculare severe, acesta avand si diabet,

Potrivit directorului medical al Spitalului de Urgenta Elias, Jean Padureanu a fost adus duminica la unitatea sanitara, de la aeroport, dupa ce a acuzat o stare de confuzie.

"Initial s-a suspectat ca ar fi avut accident vascular cerebral, dar, in urma investigatiilor, medicii au stabilit ca este vorba de un diabet sever decompensat si o suferinta cardiovasculara severa", a spus dr. Dana Safta, citat de MEDIAFAX.

Ea a precizat ca Jean Padureanu este internat la Sectia neurologie a Spitalului Elias.

Jean Padureanu a fost judecat in dosarul transferurilor de jucatori, Curtea de Apel Bucuresti urmand sa pronunte marti decizia finala in aceasta cauza. In acelasi dosar sunt acuzati Victor si Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Mihai Stoica si Cristian Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.