Sport 1 Martie 2014 16:03
Campionatul European de box feminin senioare, la care vor participa peste 300 de sportive din 40 de tari, va avea loc in Sala Polivalenta din Capitala, in perioada 31 mai - 7 iunie.

Potrivit frbox.ro, presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, si directorul general al CSN Sala Polivalenta Bucuresti, Octavian Bitu, au semnat vineri contractul de inchiriere a Salii Polivalente pentru perioada 29 mai-8 iunie.

La competitia ce va avea loc in perioada 31 mai - 7 iunie vor fi prezenti si presedintele EUBC, Franco Falcinelli, presedintele AIBA, Dr Ching-Kuo Wu, si directorul executiv al AIBA, Ho Kim, potrivit mediafax.

"Sunt convins ca in Romania se va organiza unul dintre cele mai tari Campionate Europene. Vom demonstra tuturor ca putem organiza la un standard mondial o asemenea competitie", a declarat Leonard Doroftei.

Romania nu a mai organizat din 1969 un Campionat European de box.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.