Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea, spune ca rezultatul de egalitate obtinut in partida cu Galatasaray, scor 1-1, la Istanbul, este acceptabil avand in vedere faptul ca atmosfera de pe stadionul turcilor este mereu ostila.

"Cred ca am obtinut un rezultat logic. In prima repriza noi am fost echipa mai buna, dar am ratat ocazia de a inchide meciul. In repriza a doua, ei au pus mai multa presiune, in timp ce noi am jucat mai mult in defensiva. Dar in final cred ca rezultatul este corect. Am avut ocazia sa marcam trei goluri. Ne cream oportunitati, dar avem probleme la ultima alegere, ultima pasa, ultima miscare. Nu suntem o echipa capabila sa ucidem adversarul. Nu pot sa-mi critic jucatorii, joaca unul pentru altul, demonstreaza o adevarata disciplina tactica. Pot doar sa subliniez faptul ca am obtinut un rezultat acceptabil pe un stadion unde este dificil de jucat", a declarat Mourinho, citat de MEDIAFAX.

Formatia turca Galatasaray Istanbul a incheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), meciul sustinut in compania echipe engleze Chelsea Londra, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Pentru Galatasaray a marcat Chedjou '65, iar pentru Chelsea a inscris Fernando Torres, in minutul 9.

Meciul retur va avea loc la 18 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.