Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, s-a impus duminica in finala de la la Doha (Qatar), dupa ce a invins-o pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6, scor 6-2, 6-3.

Dupa ultimul act, constanteaca a marturisit ca a fost deosebita si ca acum, dupa ce a obtinut cel mai mare succes din cariera, are mai multa incredere in ea.

"A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu pe care l-am castigat. Eu ma bucur de fiecare moment pe teren, imi place tenisul si sa ma aflu aici", a spus Halep citata de MEDIAFAX.

Romanca a mai castigat in circuitul WTA turneele de la Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova si Sofia, toate sase in 2013 si de luni ocupa locul 9 in ierarhia WTA.

Turneul de la Doha, dotat cu premii de 2.440.070 de dolari, este primul de categorie Premier 5 castigat de Halep. Pentru acest succes, Simona Halep a obtinut 441.000 de dolari si 900 de puncte WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.