Vedeta celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost lovit in cap cu o bricheta aruncata din tribune, la meciul cu Atletico Madrid, din Cupa Spaniei.

Din cauza acestui incident, stadionul Vicente Calderon ar putea fi inchisa chiar si pentru trei partide.

Portughezul a fost lovit de o bricheta galbena in momentul in care se indrepta spre vestiare, la pauza meciului, dupa ce marcase cele doua goluri ale madrilenilor, anunta cotidianul As, citat de MEDIAFAX.

Desi initial responsabilii arenei au anuntat ca agresorul a fost retinut, ulterior s-a aflat ca autorul nu a fost identificat, el reusind sa fuga.

Cristiano Ronaldo a fost inlocuit in minutul 75 de Jese, insa antrenorul Carlo Ancelotti a afirmat ca acesta se simte bine si nu are niciun fel de probleme.

Potrivit regulamentului federatiei spaniole, Atletico Madrid risca o amenda de 3000 de euro si inchiderea arenei Vicente Calderon pentru pana la trei meciuri.

Echipa Real Madrid s-a calificat in finala Cupei Spaniei, dupa ce a invins, cu scorul general de 5-0, formatia Atletico Madrid, in semifinalele competitiei.

Marti, Real s-a impus in deplasare, scor 2-0, prin reusitele lui Cristiano Ronaldo din minutele 6 si 14, ambele din penalti.

In tur, Real Madrid a castigat, cu scorul de 3-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.