Fostul capitan al echipei nationale Cristian Chivu isi va rezilia contractul cu Internazionale Milano in zilele urmatoare si se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, impresarul Victor Becali.

"Cristian Chivu are probleme medicale si doreste sa-si incheie activitatea de jucator. In zilele urmatoare isi va rezilia contractul cu Inter. Decizia lui cred ca este definitiva, pentru ca sustine ca nu mai poate continua sa joace. Nu este vorba de o negociere pentru a rezilia contractul, pur si simplu se va intampla. In niciun caz nu se pune problema sa mai continue la o echipa din tara. Motivele retragerii sunt problemele medicale si e clar ca nu mai poate sa mai joace nicaieri", a declarat Victor Becali, pentru MEDIAFAX.

Fundasul a luat aceasta hotarare dupa ce nu s-a refacut complet in urma unei accidentari suferite in august 2012, la o partida cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa. El a suferit o luxatie la un deget de la piciorul drept si a fost operat la inceputul lunii octombrie 2012. Chivu a revenit pe teren la 18 decembrie 2012, intr-un meci din Cupa Italiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.