Jean Pascal, pugilistul care l-a invins de curand pe romanul Lucian Bute, a fost audiat de anchetatorii canadieni in cazul unei presupuse agresiuni sexuale la domiciliul sau, relateaza presa nord-americana, citata de agentia AGERPRES.

Sportivul s-a intalnit cu anchetatorii din cadrul Regiei intermunicipale de politie Therese-De Blainville, chiar daca pana acum nu s-a format nici o acuzatie concreta la adresa lui. Pascal care l-a deposedat pe Bute de centura de campion NABF, cucerind si centura cu diamante WBC la categoria semigrea, este considerat un martor important in aceasta ancheta.

O tanara de 25 de ani a fost internata in spital duminica trecuta, dupa ce a facut plangere la politie, pretinzand ca a fost agresata sexual la locuinta boxerului de 31 de ani, in noaptea de sambata spre duminica. In cursul serii de duminica, locuinta lui Pascal a fost perchezitionata.

Jean Pascal a parasit tara duminica, pentru a asista la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, in California. Imediat cum a aflat despre aceasta intamplare, a luat legatura cu anchetatorii, potrivit presei canadiene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.