Avocatul impresarului Victor Becali a anuntat ca acesta nu este prezent miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, unde are loc un nou termen in Dosarul Transferurilor, din cauza unor probleme medicale.

El se afla la Milano, el fiind sub supravegherea medicilor, care vor decide daca este necesara o intervetie chirurgicala, anunta Mediafax.

In schimb, la Curtea de Apel se afla Mihai Stoica si Jean Padureanu, care nu au fost prezenti la termenul din 22 ianuarie.

De asemenea la Curtea de Apel, se mai afla Gheorghe Popescu, George Copos, Cristian Borcea, Ioan Becali si Gheorghe Netoiu.

La 20 mai, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis sa trimita dosarul transferurilor de jucatori, pentru rejudecare, la Curtea de Apel Bucuresti, instanta care, in noiembrie 2012, a dispus pedepse intre trei si opt ani de inchisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecati pentru inselaciune.

Instanta suprema a admis atunci recursurile facute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si de Gheorghe Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan si Victor Becali, Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu si a desfiintat "in totalitate" decizia prin care acestia au fost condamnati de Curtea de Apel Bucuresti in 12 noiembrie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.