Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, este de parere ca fundasul Cristi Chivu ar "castiga la pas" daca si-ar depune candidatura pentru functia de presedinte al FRF.

"El trebuie sa vina presedinte la Federatie. La seriozitatea lui... Nu e patat, nu e condamnat... Chivu daca concureaza acum, daca se inscrie pentru presedintia Federatiei, castiga la pas. Si acum, si in viitorii patru ani, si in viitori opt ani, pentru ca e nepatat, nu face parte din nicio gasca, nu este dirijat", a declarat Dragomir la Dolce Sport.

Fostul sef al LPF a precizat ca daca ar fi castigat un nou mandat in fruntea Ligii, l-ar fi pregatit pe Chivu ca succesor al sau.

"Ma gandisem si la Chivu sa ii fac o propunere, pentru ca una e sa fi functionar la Federatia Romana de fotbal si alta e sa fii presedinte la Liga, intelegeti?", a mai adaugat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.