Membrii Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal au decis, miercuri, ca presedintele LPF sa detina maxim doua mandate de cate cinci ani.

Membrii Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal au decis ca presedintele LPF sa detina maxim doua mandate de cate cinci ani.

"Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal a votat luni, 20 ianuarie 2014, aproband, in unanimitate, articolul 24 punctul 5 din Statutul Ligii Profesioniste de Fotbal care prevede ca presedintele LPF sa fie ales pentru un mandat de 5 ani de catre membrii adunarii. Nu vor putea candida pentru functia de presedinte al LPF persoanele care au avut aceasta calitate timp de 2 mandate consecutive sau nu, complete sau incomplete", a anuntat LPF, potrivit mediafax.ro.

Fostul presedinte al clubului FC National, Gino Iorgulescu, a fost ales in functia de sef al LPF, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.